; Tankar om TS4!

Publicerat den
I Kategori:The Sims 4
 
Hej!
 
 
Jag tänkte samla lite av mina tankar om TS4 i ett inlägg som förmodligen kommer bli lite för långt... Jag har faktiskt en hel del funderingar och åsikter nu efter att vi fått lite mer information och bilder. Om jag ska vara ärlig gav jag nog aldrig 4an en chans ibörjan, jag hatade hur allt såg ut, jag gillade verkligen inte simmarna eller hur allt var uppbyggt och tänkt. MEN det har ändrats en hel del nu efter att det faktiskt fått sjunka in lite mer och man vant sig vid tanken med allt det nya. Och ja, kommer köpa 4an när den kommer ut, jag har haft alla sims och kommer inte kunna skippa att testa 4an ju? Men om jag köper direkt det kommer ut återstår att se, men förmodligen kommer jag göra det nu när jag redan är så taggad på allt flera månader innan det ska släppas.
Hoppas det släpps i september som rykten säger, så kanske jag kan önska mig i födelsepresent! ;) Jag kommer säkert att glömma flertalet tankar och åsikter, så ni får gärna kommentera vad ni tycker och tänker om 4an!
 
Har suttit för länge men den här texten när jag egentligen har några uppsatser som ska in imorgon senast! Massa stavfel och konstiga meningar är det säkert i texten.
 
Simmarna: Alltså, vad finns det att säga? De ser faktiskt okej ut efter att ha fått se dem några gånger. Ibörjan såg de otroligt plastiga och cartoon ut, och ja det gör de fortfarande lite. Men ju mer jag tänker och ser dem så ser de faktiskt riktigt bra ut, minus håren. För ögonen ser inte längre så livlösa ut, huden ser faktiskt bra ut med skuggor på rätt ställen osv. Jag tror faktiskt det kan bli riktigt bra med lite cc. 
 
CAS: Ja och nej tänker jag där. Jag gillar ideén om att man ska dra i ansiktet men ändå inte, tänk om man hade nästan perfekta läppar men bara ska ändra LIIITE på dom och så blir det en helt annan form på dom? Jag gillar nog då att det är som i 3an, för då kan man på ett annat sätt se hur man hade slidern, tycker jag!
 
Frisyrerna/Hår: Nej,nej,nej...!! Så otroligt fula,stela och klumpiga. Lite hade de väl kunna anstränga sig i att göra lite mer fina hår? Var inte 4an att allt skulle vara mer realistiskt i hur de beteede sig osv? Hmm.. Hoppas på bra CC för håren är inget att hurra för tycker jag! Men det brukar de inte vara heller, men liite bättre va de ju i 3an eller hur? 
 
Nya ''Katalogen'': Vet inte vad jag ska kalla detta, men det där grejen att man ser en hel outfit/rum och placerar ut hela med en gång. Vet inte riktigt vad min tanke är om detta. Men JA i verkligheten händer det ofta att jag ser ett rum i IKEA katalogen och vill placera ut hela rummet i mitt riktiga rum haha, men i sims? Njae.. Det är ju att göra hus och inreda rummen som är bland det roligaste med sims tycker jag! Det är ju charmen att ta föremål som passar för just det stilen man vill ha. Nej, jag kommer nog aldrig att använda den funktionen. Tycker den inte verkar något vidare rolig eller bra när man väljer kläder.. 
 
Staden/Världen: Alltså ååh!! Så otroligt vackert!! Skuggan, detaljerna på allt, ljuset! Jag älskar verkligen det vi fått se än så länge, det är så himla fint ju! Men det är en sak med staden jag är orolig för. Kommer staden vara som i 3an att man kan gå överallt, hursomhelst? Eller som i 2an, att man är fast på sin egen tomt? Är det som i 2an kommer jag att hata 4an, haha! Sen är det en annan sak jag har undrat sen början, om ni ser på bilden jag har högst upp, så undrar jag om bakgrunden är just bakgrund eller en faktiskt stad man kan gå och besöka? För om jag ska vara ärlig ser den extremt ''ditsätt'' och ''trång''. Jag tror faktiskt att det bara är en bakgrund, men det hoppas jag verkligen inte att det är! Det skulle göra att jag gillade utseendet på staden lite mindre!
 
Nya färgval: Så som det ser ut nu så kommer vi få välja färg ifrån ''färdiggjorda'' färger och inte få trixa ihop våra egna som i 3an. Det ger jag tummen ner! Det var något jag gillade i 3an, även har de tagit bort möjligheten att välja mönster. Dubbel tumme ner!
 
Nya kontrollerna: Ah, vet inte vad jag ska kalla den! Men där man pausar, ser behov osv. Jag vet inte om det enbart är för att det är nytt, för ibörjan hatade jag verkligen 3an ''sån'' haha. Men jag gillar inte fyrans utseende på den. Den verkar ganska simpel och jag gillar inte hur allt är utplacerat. T.ex. så tycker jag bubblorna när man ska göra något ser ut att vara i högra hörnet istället för högst upp, jag tänker bara va? Sen så gillar jag inte att allt det med zooma ut,in och allt det är i vänstra hörnet. Hm, det är väl bara att vänta och se om man vänjer sig. 
 
Behoven: Alltså, behöver jag säga något mer än va? Jag gillar inte ideen om att det antingen är grönt,gult eller rött. Jag gillar inte det konceptet. Jag gillar som det var i de andra att det var en som ''laddades'' ur lite åt taget. Jag kommer få panik när min sim får en gul mående på t.ex. sömn! Det blir ju inte alls samma sak, alltså nej tack! 
 
Övrigt: Sen har jag fått för mig på något konstigt sätt att det ska vara svårt att få in CC i spelet, varför vet jag inte. Men det känns som att det kommer bli svårare i 4an.. T.ex. mer sliders, som jag i 3an älskar och inte kan leva utan längre... HUR ska man få in dessa i 4an? Haha, men såklart kommer det nog inte vara några problem! 
 
En till sak jag inte gillar är att humöret påverkas av stilen på möblerna, ska jag alltså inte kunna ha en sim med en ''mörk'' stil och möblera dennes hem utefter dens stil utan att den ska bli deprimerad av det? 
 
Har säkert skrivit tusen stavfel och konstiga saker.
 
Hittade dessa bilder på hur det KAN se ut med CC. Alltså första bilden jag dör vad snyggt! SIMS 4 KOM HIT NU TYP. Dom andra två bilderna är ju inte så jätte fina, men det är ju så man kan få ett hum över hur det kan bli!
 
 
Dela gärna med er av era tankar om TS4 och om mitt inlägg fick er att kanske fundera på något extra och nytt?


Postat av: Cherry

Har ganska lika tankar som dig! ;) Men jag har hört att det där med färger som påverkar inte gör en sim ex. Glad, men den förstärker känslorna om simmen redan är glad :) i sådana fall är det ju bra men en sådan funktion :)

Svar: Jaha okej! Det var ju bra iallafall ;)
emelze.blogg.se

2014-05-18 @ 22:58:25
http://chesims.blogspot.com
Postat av: Sara, Simsdeluxe

Vi har hyfsat lika tankar. Jag tycker dock det är svårt att veta mer exakt vad man ska tycka och tänka eftersom CAS i princip är det enda som vi _vet_ saker om. Tex så tror jag inte att behovsmätaren du beskriver har blivit bekräftad? Jag tror dessutom att syftet med den är att vi ännu mer ska kunna fokusera på simmens liv och mindre på dennes behov. Detta gjorde de ju redan från TS2 till TS3 då mätarna sjunker betydligt långsammare i TS3.

Man kommer kunna gå utanför tomtgränsen utan problem. Vi vet dock inte om det kommer vara rabbitholes eller öppna butiker som det var i TS2.

Svar: Jo men vi har ju fått lite små kikar på det andra också! Det är ju lite svårt att veta hur allt kommer vara i slutändan, men jag tänkte samla lite tankar om sånt jag läst och sett. Ang. behovsmätarna så är det väl bekräftat att de bara ska ha tre stadier? Och att de istället ska fixas omedelbart, tycker det verkar jobbigt haha!
Jag hoppas verkligen att man ska kunna gå utanför ens sims tomtgräns, annars skulle det bli jätte tråkigt! Aja, jag antar att det inte vi kan göra egentligen är vänta och se! =)
emelze.blogg.se

2014-05-19 @ 10:22:46
http://simsdeluxe.se
Postat av: Sandy SIMSINSPACE

Har i stort sätt samma tankar som du gällande TS4. Först tänkte jag faktiskt bojkotta fyran.. men kommer inte göra det, har ju hängt med enda sedan första spelet liksom ~ Sen, precis som du, tror även jag att det kommer bli svårt att lägga in cc och sånt.. haha klarar mig inte heller utan sliders, mods etc xD

Svar: Då är jag inte den enda som är orolig för att det blir svårt med CC ;) Men jag tror inte vi ska va för hårda mot ett spel som vi faktiskt inte sett allt för mycket av! Vi får vänta och se och hoppas de är smarta nog och gör ett bra jobb till skillnad från vad de gjorde med 3an! =)
emelze.blogg.se

2014-05-20 @ 16:05:30
http://simsinspace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: