; Ny sim: Namnlös

Publicerat den
I kategori Kreativt
Hej på er! Jag har suttit några veckor och tänkt på en sorts ''serie/historia'' som jag tänkte skriva här på bloggen.
Kommer vara lite kortare, mer bilder, lite text, mer levande har jag tänkt det. 
Blev nu sugen att göra en sim till den, men jag vet faktiskt inte helt ärligt om jag gillar henne tillräckligt mycket för att hon kommer bli en sim jag kommer ha lust att spela med ett längre tag. Det var faktiskt så att redan när jag gjorde grunden och läpparna trodde jag hon skulle bli ful, men sen blev hon helt okej ändå.. Asså jag vet inte om hon är rätt! 
Men tycker ni den här tjejen ska bli simmen jag skriver om? Namnförslag skulle va roligt också!
 

; Tankar om TS4!

Publicerat den
I kategori The Sims 4
 
Hej!
 
 
Jag tänkte samla lite av mina tankar om TS4 i ett inlägg som förmodligen kommer bli lite för långt... Jag har faktiskt en hel del funderingar och åsikter nu efter att vi fått lite mer information och bilder. Om jag ska vara ärlig gav jag nog aldrig 4an en chans ibörjan, jag hatade hur allt såg ut, jag gillade verkligen inte simmarna eller hur allt var uppbyggt och tänkt. MEN det har ändrats en hel del nu efter att det faktiskt fått sjunka in lite mer och man vant sig vid tanken med allt det nya. Och ja, kommer köpa 4an när den kommer ut, jag har haft alla sims och kommer inte kunna skippa att testa 4an ju? Men om jag köper direkt det kommer ut återstår att se, men förmodligen kommer jag göra det nu när jag redan är så taggad på allt flera månader innan det ska släppas.
Hoppas det släpps i september som rykten säger, så kanske jag kan önska mig i födelsepresent! ;) Jag kommer säkert att glömma flertalet tankar och åsikter, så ni får gärna kommentera vad ni tycker och tänker om 4an!
 
Har suttit för länge men den här texten när jag egentligen har några uppsatser som ska in imorgon senast! Massa stavfel och konstiga meningar är det säkert i texten.
 
Simmarna: Alltså, vad finns det att säga? De ser faktiskt okej ut efter att ha fått se dem några gånger. Ibörjan såg de otroligt plastiga och cartoon ut, och ja det gör de fortfarande lite. Men ju mer jag tänker och ser dem så ser de faktiskt riktigt bra ut, minus håren. För ögonen ser inte längre så livlösa ut, huden ser faktiskt bra ut med skuggor på rätt ställen osv. Jag tror faktiskt det kan bli riktigt bra med lite cc. 
 
CAS: Ja och nej tänker jag där. Jag gillar ideén om att man ska dra i ansiktet men ändå inte, tänk om man hade nästan perfekta läppar men bara ska ändra LIIITE på dom och så blir det en helt annan form på dom? Jag gillar nog då att det är som i 3an, för då kan man på ett annat sätt se hur man hade slidern, tycker jag!
 
Frisyrerna/Hår: Nej,nej,nej...!! Så otroligt fula,stela och klumpiga. Lite hade de väl kunna anstränga sig i att göra lite mer fina hår? Var inte 4an att allt skulle vara mer realistiskt i hur de beteede sig osv? Hmm.. Hoppas på bra CC för håren är inget att hurra för tycker jag! Men det brukar de inte vara heller, men liite bättre va de ju i 3an eller hur? 
 
Nya ''Katalogen'': Vet inte vad jag ska kalla detta, men det där grejen att man ser en hel outfit/rum och placerar ut hela med en gång. Vet inte riktigt vad min tanke är om detta. Men JA i verkligheten händer det ofta att jag ser ett rum i IKEA katalogen och vill placera ut hela rummet i mitt riktiga rum haha, men i sims? Njae.. Det är ju att göra hus och inreda rummen som är bland det roligaste med sims tycker jag! Det är ju charmen att ta föremål som passar för just det stilen man vill ha. Nej, jag kommer nog aldrig att använda den funktionen. Tycker den inte verkar något vidare rolig eller bra när man väljer kläder.. 
 
Staden/Världen: Alltså ååh!! Så otroligt vackert!! Skuggan, detaljerna på allt, ljuset! Jag älskar verkligen det vi fått se än så länge, det är så himla fint ju! Men det är en sak med staden jag är orolig för. Kommer staden vara som i 3an att man kan gå överallt, hursomhelst? Eller som i 2an, att man är fast på sin egen tomt? Är det som i 2an kommer jag att hata 4an, haha! Sen är det en annan sak jag har undrat sen början, om ni ser på bilden jag har högst upp, så undrar jag om bakgrunden är just bakgrund eller en faktiskt stad man kan gå och besöka? För om jag ska vara ärlig ser den extremt ''ditsätt'' och ''trång''. Jag tror faktiskt att det bara är en bakgrund, men det hoppas jag verkligen inte att det är! Det skulle göra att jag gillade utseendet på staden lite mindre!
 
Nya färgval: Så som det ser ut nu så kommer vi få välja färg ifrån ''färdiggjorda'' färger och inte få trixa ihop våra egna som i 3an. Det ger jag tummen ner! Det var något jag gillade i 3an, även har de tagit bort möjligheten att välja mönster. Dubbel tumme ner!
 
Nya kontrollerna: Ah, vet inte vad jag ska kalla den! Men där man pausar, ser behov osv. Jag vet inte om det enbart är för att det är nytt, för ibörjan hatade jag verkligen 3an ''sån'' haha. Men jag gillar inte fyrans utseende på den. Den verkar ganska simpel och jag gillar inte hur allt är utplacerat. T.ex. så tycker jag bubblorna när man ska göra något ser ut att vara i högra hörnet istället för högst upp, jag tänker bara va? Sen så gillar jag inte att allt det med zooma ut,in och allt det är i vänstra hörnet. Hm, det är väl bara att vänta och se om man vänjer sig. 
 
Behoven: Alltså, behöver jag säga något mer än va? Jag gillar inte ideen om att det antingen är grönt,gult eller rött. Jag gillar inte det konceptet. Jag gillar som det var i de andra att det var en som ''laddades'' ur lite åt taget. Jag kommer få panik när min sim får en gul mående på t.ex. sömn! Det blir ju inte alls samma sak, alltså nej tack! 
 
Övrigt: Sen har jag fått för mig på något konstigt sätt att det ska vara svårt att få in CC i spelet, varför vet jag inte. Men det känns som att det kommer bli svårare i 4an.. T.ex. mer sliders, som jag i 3an älskar och inte kan leva utan längre... HUR ska man få in dessa i 4an? Haha, men såklart kommer det nog inte vara några problem! 
 
En till sak jag inte gillar är att humöret påverkas av stilen på möblerna, ska jag alltså inte kunna ha en sim med en ''mörk'' stil och möblera dennes hem utefter dens stil utan att den ska bli deprimerad av det? 
 
Har säkert skrivit tusen stavfel och konstiga saker.
 
Hittade dessa bilder på hur det KAN se ut med CC. Alltså första bilden jag dör vad snyggt! SIMS 4 KOM HIT NU TYP. Dom andra två bilderna är ju inte så jätte fina, men det är ju så man kan få ett hum över hur det kan bli!
 
 
Dela gärna med er av era tankar om TS4 och om mitt inlägg fick er att kanske fundera på något extra och nytt?

; A safer place - Tema kläder

Publicerat den
I kategori Allmänt
Här kommer mitt bidrag till veckans tema: Kläder. Jag valade en enkel stickad klänning och försökte få känslan av en tidig varm sommar morgon, när det inte finns några krav och man känner sig fri.
Nu i efterhand tycker jag låten Bubbly med Colbie Caillat är ungefär den känslan jag ville få fram med bilderna.
 
Dock blev inte redigeringen som jag tänkt mig, men det får bli bra ändå!
Hoppas ni gillar bilderna!
 
 

; DTUG: Kapitel 1- Första dagen

Publicerat den
I kategori Challenge: Dilute The Ugly Gene
Ska försöka mig på en ny Challenge, men vi får se hur länge jag fortsätter på den. Gör den mest som en rolig grej för att få tillbaka min sims lust, men tänkte dela med mig lite iallafall!
 
 
Här har vi Melissa Skarp! Hon bestämde sig helt enkelt för att flytta till en ny stad och börja om på nytt! 
 
 
Det första hon bestämmer sig för att göra är att besöka parken så hon kanske kan hitta sin framtida man/pappa till hennes barn. 
 
 
Men... parken blir fort tom när Melissa kommer dit. Hon sätter sig vid en gunga och försöker se gullig ut, men slutar snabbt då hon inser att ingen finns i parken. Hon börjar tänka och inser att det här ju mobbningen i skolan helt om igen. 
 
 
Men sen ser hon en man... Han ser lovade ut. eller?
 
 
Melissa bestämmer sig för att gå fram till honom för att hälsa!
Det visar sig att han heter Jake och är riktigt trevlig. 
 
 
De står och pratar i flera timmmar och de trivs verkligen ihop och skrattar hela tiden. 
Men är det Melissa Jake tänker på eller någon annan?
 
 
Melissa bjuder tillslut hem Jake, och han takar ja! Så de tog hans finbil (!!) och Jake körde hem till Melissa efter hennes vägbeskrivning. Jake kunde visst inte ta blicken ifrån Melissa. 
 
 
Det första Melissa gör när de kommer innanför dörren är att hon kastar sig över Jake, först blir han lite chockad men han gillar det och kysser henne tillbaka. Men Melissa är beredd på att bli sviken som alltid förut.. 
 
 
Tillslut hamnar de här! 

; When The World Borrow

Publicerat den
I kategori OF Off topic
Imorgon kl 12.00 lägger jag upp mitt bidrag för den här veckan!
 
Åh äntligen, äntligen är jag klar med mitt bidrag till den här veckans tävling hos Spacesims. 
Jag tycker det är sjukt att jag fortfarande är kvar, men jag uppskattar det väldigt mycket! 
Jag har haft det tungt en period och märkt att det inte blivit det bästa utav mina bidrag för jag har inte orkat lagt ner mig så mycket.  Men den här veckan är jag faktiskt mer nöjd med mina bilder än vad jag varit med de jag skickat in tidigare, även fast jag inte trodde att den här veckans bilder skulle gå då mitt sims slutar fungera var 3:e minut nu! Värre än någonsin, men hann efter lite luskande knäppa några kort. 
Men ni får vänta med att se dem tills imorgon!
Sålänge får ni se Tiilis ''facelook'' till veckans bidrag.
Har insett en sak, Tiili ska enbart ha blondt och kort hår! Passar ju henne såå bra!!
Sen har hon även nya ögonbryn då jag var dum och tog bort de hon hade.. 
 
 

; Hair from Beaverhausen

Publicerat den
I kategori TS3 Downloads & Tips
Fick en kommentar för ett tag sen om vart jag hittat Tiilis hår som hon har på sig på bilden. Hittade det efter lite letande, tur att jag rensat i mods mappen! Det är duktiga på beaverhausen som gjort det och ni hittar det
 
 
( btw är jätte arg på mig själv, råkade ta bort Tillis ögonbryn från spelet så hon ser ut som en apa nu!! :( )