; Äntligen fått UC!

Publicerat den
I kategori The sims 2
Äntligen har jag fått Ultimate Collection! Fick den inte automatiskt, så valde att kontakta EA. Har testat att kontakta EA 4 gånger och det var minst 30 minuters väntetid varje gång, men när jag väl kom in i chatten slutade mitt internet fungera! Men jag måste säga att de är otroligt trevliga!
Men nu så äntligen, dock tar det så himla lång tid att ladda ned.
Är super taggad!!
 
 

; Oh Baby! Nursery Set

Publicerat den
I kategori TS2 Downlaods & Tips
Hittade på en sida väldigt fina möbler till barnrummet i TS2! Tycker ni ska kolla in sidan annars också, då det är väldigt fina möbler i bra kvalite!
 
 

; Få The sims 2 Ultimate Collection GRATIS!

Publicerat den
I kategori TS2 Downlaods & Tips
 
Hej på er! 
Tänkte komma med ett super tips till er, iallafall tycker jag det! Det här finns ute på en hel del forum, men tänkte dela med mig här och även hur man går tillväga! 
 
Om nu just nu installerar erat The sims 2 spel i Origin så får ni Ultimate Collection gratis!
Hur himla bra är inte det? Är några expansions som jag velat ha, typ Bon Voyage, Freetime, Apartment life! Och Ultimate Collection innehåller ju ALLA expansions och prylpaket! Åh i lyckorus nu!
Perfekt tajming till att jag ska hoppa över till att spela 2an ju! 
 
Men det är lite knepigt att installera The sims 2 på Origin eftersom att 2an kom ut innan 2009 så kan man inte installera det via Origin själv, utan man måste kontakta kundtjänst. OBS. Vet ej hur länge detta kommer funka att göra, det ska nog göras innan den 22 Juli, för då kommer inte The sims 2 längre funka digitalt. 
 
Först måste ni gå in här och chatta med dem, om ni inte vill ringa!
 
OBS. Verkar som att den länken inte längre fungerar. Testa istället den här länken: https://help.ea.com/en/contact-us/
Sedan klickar ni på ''Start new conversation'' och gör sedan stegen nedan som jag förklarat! Vet dock inte exakt det ser ut för er som inte har chattat med en advisor förut, men det ska funka. 
 
När ni väl är där inne, gå och ändra vart ni är ifrån till United States, väldigt viktigt annars kan ni inte chatta! 
 
Sen klickar ni er in på länken där ovan och klickar på: EA Game Advisor.
 
Då står det att ni ska välja produkt, sök då på: The sims 2. Och leta sedan upp grundspelet.
 
I nästa del ska ni välja: PC.
 
Sedan väljer ni ''Codes'' som Topic. Under det skriver ni in typ: ''The sims 2 Codes in Origin''.
 
Efter det så får ni välja om ni vill chatta eller ringa dem! Det står även hur lång tid det kan ta för att det ska bli din tur, för mig tog det lite över en timma. Så ha god tid på er att göra detta, för det tar ett tag att genomföra det också! Resten kommer eran Advisor att hjälpa er med. Ni kommer t.ex. behöva tillgång till eran mejladress ni har eran Origin användare på och även bli medlem på någon sida. Efter det får ni FÖRST The sims 2 Double Deluxe, inom några dagar kommer ni få erat Ultimate Collection. Ultimate Collection kommer automatiskt att komma bland era andra spel inom några dagar.
 
Om ni inte förstår något, säg till så hjälper jag mer än gärna till! Ett tips, om du hjälp med engelskan skulle jag tipsa om att ha en vuxen med som kan hjälpa er fylla i uppgifter och chatta med eran Advisor.
 
Hoppas att inlägget inte blev allt för rörigt och att ni förstår!
Kram!

; 2 Retextures

Publicerat den
I kategori TS2 Downlaods & Tips
Tills jag kommer igång med spelandet kommer det komma några inlägg med nerladdningstips! 
Hittade nyss en sida som hade väldigt fina saker! Tycker ni ska kika in den sidan! 
 
 
 
 
 
 

; Hoppar över till TS2

Publicerat den
I kategori The sims 2
Nu har jag bestämt mig för att ge upp hoppet om sims 3, men den här bloggen är inte över för det. 
Hoppar istället över till Sims 2. Har suttit nu i över 4 timmar och letat efter CC, och ja... Har laddat ner ungefär 800 saker och har inte ens börjat med möbler och sånt än! =) Jag borde inte få ladda hem saker, för när jag väl börjar kan jag inte sluta. Måste bara säga WOW, vad det har utvecklats på CC fronten för TS2! När jag spelade det sist och använde mig av CC var det man kunde ladda hem typ en vit tröja som någon sätt dit ett hjärta på, haha! Vad jag egentligen ville få fram med det har inlägget att det kommer komma fler spelinlägg framöver!
 
Ber till gud att allt CC är felfritt!
 
 
Är det någon annan som spelar TS2? Är det någon som vill ha downlaods tips? =) 

; Knasigt

Publicerat den
I kategori Kreativt
Alltså den känslan när man sitter och precis har gjort en sim man är nöjd med och så kraschar spelet, hur många gånger har inte det hänt?
 
Det hände mig förut idag, tänkte precis när det slutade fungera att '' Nu måste jag spara och gå in i CAS senare och fixa resten''... Men det han jag inte. Iallafall så ominstallerar jag spelet och laddar ner nytt CC IGEN, för typ 1000:e gången. Hoppas att det ska funka, sist ladda jag ju ned knappt 30 nedladdningar ändå slutade det fungera. ÄR SÅ TRÖTT PÅ SIMS, men det är ju såå kul när det funkar! Är inte alls taggad på sims 4 längre heller, åhh vi får se vad kommer hända. Rörigt inlägg av en upprörd simsnörd. 
 
 
Skulle typ ändra ögonbrynsfärg & kläder, blev nöjd med henne annars ååh! Dock så ser ena halvan av hennes ansikte (den vänstra) ut att hänga eller något? Jätte knäppt!
 

; DTUG: Kapitel 2 - Dax för sanningen att komma fram

Publicerat den
I kategori Challenge: Dilute The Ugly Gene
Hallå, såg nu att jag inte uppdaterat mer om ''Dilute the ugle gene''- Challangen jag gjorde!
Har ju faktiskt lite mer bilder att visa! Dock inte så mycket historieberättande.
 
 
Såklart ställer Melissa ofta upp i ätartävlingar. Det är ju bra för det är gratis mat, och man kan vinna pengar... för att äta gratis mat. Win-Win situation.
 
 
Whops! Visade sig att Melissa snart ska ha en liten *host* avkomma efter besöket av Jake.
 
 
Tänk er vakna upp det till här, stackars Jake. Han kanske borde fly medans han kan?
 
 
VAD är det som växer där inne? Så himla knäpp mage.
 
 
Äntligen dax att se vad som döljer sig där inne!
 
 
En frisk (?) liten pojk vid namn Herman. Men varför... så normal?
 
 
Okej, åldern har sin kraft. Efter sin födelsedag får vi äntligen se Hermans riktiga jag. 
 
 
Mor & Son.
 
 
Son & Far.
 
 
Även fast Jake inte bor med Melissa och Herman, hälsar han på VARJE dag efter jobbet och pratar jätte mycket med Herman. ( Detta var inget jag styrde, han kom själv.. Gulligt!!!)
 
 
Oj då... Herman var visst inte det enda Jake umgicks med...

; Nytt i designen

Publicerat den
I kategori Kreativt
Kände att min gamla header & ''Om bloggen'' i menyn var riktigt fula. Så bestämde mig för att göra nytt, fast med samma tjej! I förra headern var hon oskarp och allt såg lite oklart ut, störde mig jätte mycket på det. Men tog äntligen tag i det nu. Just nu tycker jag att det ser riktigt bra ut, tog mig faktiskt över 4 timmar att göra det här lilla! Haha, blir alltid så petig när jag designar! 
 
Men vad tycker ni? Bättre nu eller innan? 
Tryck f5 om du ser samma gamla design! 
 
 

; Bring me to life

Publicerat den
I kategori Kreativt
När jag inte har något internet, (vilket händer för ofta) redigerar jag bilder jag har liggandes. Här är en bild, där jag klistrat in simmen som är med i min nya simsvideo jag hållde på med. När vi ändå pratar om min video, så funderar jag att börja om med den då jag har tagit bort allt CC. 
 
Har förresten varit i Spainen i en vecka nu, ska försöka spela lite sims och få upp inlägg. Men lovar inget så mitt spel lever sitt egna liv ibland..