; Besviken

Publicerat den
I Kategori:The Sims 4
Hej på er!
Varför jag har varit så oaktiv är enkelt. Jag har inte orkat/ haft lust att ens starta min dator och ännu mindre börja spela något, har bara känt ''nej'' varje gång. Har inte tid just nu faktiskt.
 
Äntligen har jag också fått demot for CAS i sims 4 och helt ärligt så känner jag bara neej, Det är säkert för jag är ovan med att använda det på de nya sätten att ändra kropp & ansikte. Är det bara jag som tyckte det var skitsvårt?
Iallafall gjorde jag en sim snabbt på typ tio minuter, orkade inte mer.
 
Nej, sims 4 kommer nog jag vänta med att skaffa ett tag och så får vi se vad som händer & vad andra tycker om det.
Just nu känns det bara så begränsat och jag tycker inte de nya emotions är så mycket nytt? Känns typ samma som i alla tidigare spelen, haha..? Aja, demot kom och jag fick lust att starta datorn men det försvann lika fort igen.. Det va inte speciellt kul i CAS.
 
Ni får se simmen även fast jag inte förstår riktigt hur man ändrar haha, är inte alls nöjd med henne. Dock gillar jag kroppen & hårfärgen:)
 
 
Alltså, kunde dom inte ha anstängt sig åtminstone LITE på kajalen, eller nej ALLT i ansiktet på att få jämnare övergång mellan allt? Alltså jag började skratta när jag sätte mig och börja trixa med henne. Har dom anställt dagisbarn att göra designdelen?! 
 
 
 Redigerade lite för att kolla hur det skulle se ut med lite jämnare kajal. 
Tacka gud för CC känner jag! Kommer nog absolut inte spela 4an utan en endaste CC. 
 
Gör om, gör rätt EA! Pressa inte ut ett halvfärdigt spel och ta bort vissa saker för att ni inte hinner. 
Säg inte att ett spel ska komma ut ett visst datum när ni inte ens gjort klart spelet.
Är ni så respektlösa emot era fans?


Postat av: Kaka - SIMSING.blogg.se

Känner samm som dig! Liksom visst, det må vara en demo och man är ofta lite negativ mot nya saker och förändringar... men jag ogillar starkt hela TS4 atm.
:((((

Svar: Jo, jag försökte faktiskt tänka på att det faktiskt var ett helt nytt spel när jag öppnade demon igår... Men det verkar som dom gjort allt halvhjärtat. Vi får väl se vad dom fixat till, om dom har det när man kan köpa hela spelet.. Men ja, jag ogillar också ts4 otroligt mycket just nu :(
emelze.blogg.se

2014-08-13 @ 06:53:23
http://simsing.blogg.se
Postat av: thesimslife

Jag håller med dig typ 80% kanske
Hur jag uppfattade sims 4 när jag skapade en sim var att det var väldigt begränsat. Då menar jag med klädval och färg osv då jag som alla andra saknar skapa en stil.
Sminket var ju inte direkt heller en höjdare.
det som var + (enligt mig) var att man just kan skapa så många olika simmar (som jag har problem med i sims 3 då mina gubbar oftast blir något lika dana haha) Då menar jag med att man kan dra å trixa å fixa med deras kroppar och ansikten.
Sen så ja det var väldigt svårt att skapa en sim i början, jag har väl gjort kanske 15 stycken nu då jag har haft tråkigt dom senaste veckorna så man har vant sig. Så det blir lättare och roligare efter ett tag. Men jag hoppas att spelet är mycket roligare än vad det verkar. Är inte alls så sugen på att spela sims 4, mest bara få bygga hus. Men jag tänker då INTE köpa sims 4 för så pass mycket pengar bara för att testa bygga hus haha xD
Hoppas du förstod vad jag menade ^_^
Och vad roligt att se ett nytt inlägg ifrån dig nu också när de var ett tag sedan :3

Svar: Håller med dig om att det var väldigt begränsat i CAS, det var även mycket man inte kunde dra för det tog 'stop'', de som sagt att det är något helt nytt och man kan skapa typ vilken ansikte som helst... Nej, tyckte det kändes väldigt enformigt, jag kände att det är lätt hänt här också att alla simmar kommer se likadana ut. Jag tror säkert att det kommer bli lättare att göra simmar när man gjort några stycken! Precis, det nästa jag vill testa nu är att bygga hus i 4an, det andra känns bara så himla dåligt och begränsat.. Men de pengagiriga EA kommer säkerligen släppa ett ep med toddlers för 500 kr haha ;) Jag kommer vänta och se vad 4an verkar vara för spel och därefter KANSKE köpa det!
Va kul, jag ska försöka blogga mer men lusten finns verkligen inte! Tack för att du kommenterade! :)
emelze.blogg.se

2014-08-13 @ 13:24:51
http://thesimslife.webblogg.se
Postat av: Felicia

Tråkigt att du inte gillar det :( Har alltid tyckt CAS är tråkigt men längtar till spelet

Svar: Har alltid gillat CAS, men inte nu.. Känns verkligen som att 4an är ett halvfärdigt spel tyvärr! :)
emelze.blogg.se

2014-08-15 @ 14:32:58
http://lilissim.blogspot.se/
Postat av: Anonym

Hej där!
Jag har precis skapat min allra första sims 3 blogg.
Jag lägger ut allt ifrån vad jag gör till olika nedladdningar.
Jag skulle verkligen bli jätte glad om du kunde kika in på min blogg, det skulle betyda guld.
Mvh Felicia

2014-10-27 @ 20:19:41
http://simshorze.blogg.se
Postat av: Ida

Hej har precis startat upp en the sims blogg gå gärna in och kolla :) Thesimsyou.blogg.se

2014-12-11 @ 07:59:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: