; Besviken

Publicerat den
I kategori The Sims 4
Hej på er!
Varför jag har varit så oaktiv är enkelt. Jag har inte orkat/ haft lust att ens starta min dator och ännu mindre börja spela något, har bara känt ''nej'' varje gång. Har inte tid just nu faktiskt.
 
Äntligen har jag också fått demot for CAS i sims 4 och helt ärligt så känner jag bara neej, Det är säkert för jag är ovan med att använda det på de nya sätten att ändra kropp & ansikte. Är det bara jag som tyckte det var skitsvårt?
Iallafall gjorde jag en sim snabbt på typ tio minuter, orkade inte mer.
 
Nej, sims 4 kommer nog jag vänta med att skaffa ett tag och så får vi se vad som händer & vad andra tycker om det.
Just nu känns det bara så begränsat och jag tycker inte de nya emotions är så mycket nytt? Känns typ samma som i alla tidigare spelen, haha..? Aja, demot kom och jag fick lust att starta datorn men det försvann lika fort igen.. Det va inte speciellt kul i CAS.
 
Ni får se simmen även fast jag inte förstår riktigt hur man ändrar haha, är inte alls nöjd med henne. Dock gillar jag kroppen & hårfärgen:)
 
 
Alltså, kunde dom inte ha anstängt sig åtminstone LITE på kajalen, eller nej ALLT i ansiktet på att få jämnare övergång mellan allt? Alltså jag började skratta när jag sätte mig och börja trixa med henne. Har dom anställt dagisbarn att göra designdelen?! 
 
 
 Redigerade lite för att kolla hur det skulle se ut med lite jämnare kajal. 
Tacka gud för CC känner jag! Kommer nog absolut inte spela 4an utan en endaste CC. 
 
Gör om, gör rätt EA! Pressa inte ut ett halvfärdigt spel och ta bort vissa saker för att ni inte hinner. 
Säg inte att ett spel ska komma ut ett visst datum när ni inte ens gjort klart spelet.
Är ni så respektlösa emot era fans?