;My dream - Tema Fantasy

Publicerat den
I Kategori:Allmänt
Förlåt för urusel uppdatering, skolan har börjar = Jag är borta hela veckorna utan dator med sims, har varit sjuk = legat i sängen och dåliga nyheter= ledsen.. Så ja, jag trodde faktsikt inte jag skulle orka med att göra ordentliga kort och komma med ett nytt bidrag denna veckan till tävlingen, men lyckades sätta mig och trixa ihop något nu natten innan..
 
Temat på Spacesims tävling denna vecka var Fantasy.. Och ska jag vara helt ärlig hade jag ingen lust alls att göra någor med sagor och sånt. Så jag tolkade det såhär:
 
''Jag är nog absolut den sista personen man kan tänka sig som en hästperson, men något som jag ofta fantiserar och drömmer om så är det att åka till Wyoming i några månader och bo på en ranch... Tänk er själva att bara hoppa upp på hästen och galoppera ut i ingenstans och för att sedan stanna i solnedgången bara för att man kan och för att rensa tankarna. Att känna känslan av frihet, oberoende och vänskap är något jag försökt få Tiili och stoet Adilla att få fram genom dessa bilder!'' 
 


Postat av: Någon

JÄTTEFINA BILDER! Röstar helt klart på dig! :)

Svar: Åh tack va kul! =)
emelze.blogg.se

2014-04-06 @ 21:04:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: