; Nystart

Publicerat den
I kategori OF Off topic
Om jag ska vara ärlig saknar jag sims 3 jätte mycket, så hela kvällen har jag suttit och letat efter nya nedladdningar och kommer fortsätta några timmar till antar jag. Tog nämligen bort allt förutom några sparfiler, sliders och skins.. Annars tog jag bort ALLT. En sorts ny start, typ. 
 
Jag började innan TS2 perioden att skriva på en liten historia, tror jag ska försöka göra den fast med nya simmar istället. Sen får vi se hur det blir med inlägg från TS2, bilderna blir för fula för bloggen, haha! Men iallafall, hoppas på det bästa att TS3 vill va kompis med mig den här gången.
 
Charlie & Kayin kommer tyvärr vara åt sidan ett tag, tröttnat rejällt på dem även fast jag älskar dem. 
 

; Tiili Quila

Publicerat den
I kategori Kreativt
Här är lite fler bilder på Tiili ifrån de kort jag tog på henne till veckans bidrag. 
Tog faktiskt på en lite ''mascara'' den här gången, annars brukar hon inte ha något smink alls!  
Så jag tycker hon ser jätte annorlunda ut med sminket och håret, men det är samma tjej! ;)
 
Förresten, vad hände med kvalitén på en del av dessa bilder? :(
 
 
 

; Not enough - Tema känslor

Publicerat den
I kategori Kreativt
 
Mitt bidrag till veckans tävling med temat känslor.
 
Motivering: Det var svårt för mig att komma på ett bra bidrag till den här veckans tema, jag och de flesta av mina närmsta har haft en svår tid och jag ville inte göra en glad bild. Jag har för ofta känt mig otillräcklig och att allt med mig själv varit fel den senaste tiden. Så det ville jag få fram med denna bilden, men samtidigt ville jag inte låsa allt till mig och jag tror att många känner så här ibland och därför valde jag ganska ''stora'' ord som kan betyda mycket och samtidigt passa in på fler samtidigt och inte bara mig.

; Mega top pack

Publicerat den
I kategori TS3 Downloads & Tips
 
 

; The sims 2 Nostalgi

Publicerat den
I kategori The sims 2
Min syster ville spela sims, men 3an är riktigt buggig så vi tog fram den gamla hederliga 2an och installerade en hel del expansions, gjorde oss själva såklart. Nu är vi två tjejer som blir befodrade varje dag, har ett varsitt barn som är lika gamla och sjuttioelva killar typ! Faktiskt riktigt roligt att spela sims 2 som omväxling. 
 
Kommer nog ta en paus från 3an och spela 2an ett tag för att få tillbaka lusten riktigt.
Är det något ni vill se i bloggen om jag lyckas få skapliga bilder? 
Eller ser ni hellre att bloggen står ganska tom? :)
 
 

;My dream - Tema Fantasy

Publicerat den
I kategori Allmänt
Förlåt för urusel uppdatering, skolan har börjar = Jag är borta hela veckorna utan dator med sims, har varit sjuk = legat i sängen och dåliga nyheter= ledsen.. Så ja, jag trodde faktsikt inte jag skulle orka med att göra ordentliga kort och komma med ett nytt bidrag denna veckan till tävlingen, men lyckades sätta mig och trixa ihop något nu natten innan..
 
Temat på Spacesims tävling denna vecka var Fantasy.. Och ska jag vara helt ärlig hade jag ingen lust alls att göra någor med sagor och sånt. Så jag tolkade det såhär:
 
''Jag är nog absolut den sista personen man kan tänka sig som en hästperson, men något som jag ofta fantiserar och drömmer om så är det att åka till Wyoming i några månader och bo på en ranch... Tänk er själva att bara hoppa upp på hästen och galoppera ut i ingenstans och för att sedan stanna i solnedgången bara för att man kan och för att rensa tankarna. Att känna känslan av frihet, oberoende och vänskap är något jag försökt få Tiili och stoet Adilla att få fram genom dessa bilder!''