Charlie & Kayin Prolog

Publicerat den
I Kategori:Charlie & Kayin
Charlie och Kayin har känt varandra nästan hela livet.Kayin har alltid  varit den som stöttade Charlie och stått upp för henne.Charlie kom från hemska hemförhållanden, även fast Charlie aldrig sa något så förstod Kayin vad som hände. Han frågade aldrig, dömde aldrig. Han fanns bara där och höll hennes hand när slagen från hennes föräldrar kom. 

När det en dag gick så långt att Charlie fick ligga på sjukhus i två veckor pågrund utav allvarliga skador från slagen hennes pappa så orkade Kayin inte vara tyst längre.Fortsätte det såhär så skulle det snart leda till Charlies död. När dom var ensamma på sjukhuset så bestämde Kayin att dom skulle flytta till en helt ny stad och börja om, bara dom två. 

För Charlie var det enbart önsketänkade, tänk att få slippa allt och att få vara fri. Tankarna om att få slippa sina föräldrar var det som gjorde att hon orkade sig igenom de två hemska veckorna på sjukhuset, bara tanken av att få leva ett normalt liv gav henne styrka. När det var dax att få åka hem stod Kayin utanför sjukhuset och väntade med resväskor och ett leende.

''Han menade allvar, jag ska verkligen slippa det här helvetet.'' Jag gav ifrån mig ett glädjetjut och sprang in i Kayins trygga öppna armar. Tårarna rann, det här var den lyckligaste stunden i mitt liv. 
Kayin förklarade hur han hade lyckats fått ihop en liten summa pengar och kommit i kontakt med en gammal dam som hyrde ut sitt hus. När han visade bilden på huset så sprutade tårarna.

Jag ska härifrån.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: