Avinstallera sims

Publicerat den
I Kategori:OF Off topic
Tänker försöka med något nytt för att få mitt sims att fungera, något som jag inte alls vill göra. Men det är det sista jag kan tänka mig ska fungera. Även fast det inte funkar för de flesta så tänker jag tänker avinstallera alla spelen OCH ta bort all CC! Ladda ner allt på NYTT, alla kläder, hår och sliders och mods osvosv. Tänker försöka att inte installera alla expansionen tråkigt nog och se om det hjälper då! Det är så tråkigt när jag en en BRA dator som ska klara sims gott och väl, men ändå ska sk**ten (hehe) inte fungera. Vi får se hur det går och ifall det funkar tills ni ser nästa blogginlägg ifrån mig.
 
Det här kommer nog ta ett tag. Men nu är jag ledig i en vecka, MEN jag fyller 18 år på måndag och jag försöker plugga till körkortet så det måste finnas tid till det också. Innan dess får ni stå ut med att bloggen är väldigt tråkig och bildlös och allt som den saknar nu.


Postat av: Savannah

Hej! Annars kan du ju bara göra en snabb "avinstallering" så slipper du sitta och installera var och en för sig! Jag gjorde det förra veckan och det löste alla mina problem och var precis som ett helt nyinstallerat spel, det enda du behöver göra är att deleta the sims 3 mappen i Documents!

Svar: Jag har försökt det redan och att enbart avinstallera ts3 och inget expansion. Det funkade ett tag men nu är det värre än någonsin tyvärr :( Men kanske ska testa det igen innan jag börjar att avinstallera allt, man vet ju aldrig kanske funkar! Tack =)
emelze.blogg.se

2013-09-14 @ 12:37:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: