; ÄNTLIGEN!

Publicerat den
I Kategori:Kreativt
TRYCK F5 OM NI INTE SER DEN NYA DESINGEN
 
Som jag slitit och strulat med den här desingen. Jag ville egentligen ha den lite anorlunda, men så här blev den i slutändan iallafall. Även fast det inte är en avancerad design, blev den det i själva skapandet. Allt som kunde gå fel, gick fel =)
 
Saker som kommer ändras inom rimlig tid:
 
▲ Alla simsbloggs länkar kommer tillbaka så snart jag kan få ihop det. Kommentera gärna om jag skulle glömma       nån eller ifall ni kanske vill bli länkade och göra ett länkbyte.
 
▲ Lite små justeringar är fortfarande kvar att fixa och som kommer upptäckas senare. 
 
▲ I menyn ''om bloggen'' bilden kommer att uppdateras med en ny bild, som har bättre kvalite. Blev fel där, insåg jag efter jag var klar. 
 
▲ Bakgrunden kommer förhoppningsvis bli lite roligare, när jag hittar den perfekta. 
 
▲ De gamla bilderna kommer vara för små för den här desingen. Jag kommer inte fixa de gamla så de passar den nya desingen. Men de nya bilderna kommer passa. 
 
 
Säg JÄTTE gärna till hur det ser ut för er på eran dator, är något fel eller ser något konstigt ut? Snälla säg till då, det skulle vara super gulligt av er! Jag sitter nämligen på en ganska stor skärm och det kan då se jätte konstigt ut på en liten mini dator och ja, det kan vara väldigt olika. 
 
Såhär ska den se ut:
 
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: