Charlie & Kayin ''Verkligheten kommer ifatt''

Publicerat den
I kategori Charlie & Kayin
 
Vardagen kom ifatt Charlie och Kayin, de var tvunga att skaffa sig jobb.
Att äta hämtmat varje dag är dyrt. 
Charlie började inom sjukvården och Kayin inom det millitära!
 
 
När de båda började jobba insåg de att de inte alls var särskilt förbereda. 
Kayin var tvungen att börja träna som en dåre för att orka med i de andras tempo.
Och Charlie var verkligen tvungen att läsa upp sin logik för att kunna hänga med i svängarna i sjukhuset. 
 
 
Charlie fick ofta laga maten, då hon började två timmar senare och slutade en timme tidigare. Dock tjänade Kayin dubbelt så mycket varje dag. Men det spelade ingen större roll. Maten var alltid klar till Kayin kom hem, han hann precis hoppa in i duschen innan maten var klar.
 
 
Charlie började innerst inne få känslor för Kayin. Det här var ju inte bra. 
Vi är ju bästa vänner, man kan väl inte vara kär i sin bästa vän?

Frågestund

Publicerat den
I kategori Allmänt
Hej, jag bor ju som sagt på internat och är inte hemma där min speldator är.
Kommer inte kunna spela i helgen heller då lilla jag åker ner till Göteborg för att 
springa omkring där om kvällen. Ska hälsa på en gammal kompis som jag inte träffat på hur länge som helst 
och fira min 18 årsdag.
 
Så tänkte starta en frågestund nu, så fråga vad ni vill. Är ju en hel del simsbloggar som har det här, och tänkte det kanske är kul för er att veta lite mer om mig som skriver! Jag kommer svara på dessa frågor någon gång veckan efter den här som kommer. Onsdag den 25 kl. 07.00 kommer ett nytt inlägg om Charlie & Kayin, jag valde att korta ner dem till två inlägg! Kanske det slinker in något nedladdningstips också.
 
SÅ BOMBA DETTA INLÄGG MED FRÅGOR! =)

Charlie & Kayin ''Komma till rätta''

Publicerat den
I kategori Charlie & Kayin
 
De kommande dagarna blev det väldigt mycket bus och lek för Charlie och Kayin.
De var redan väldigt nära vänner, men att flytta till en ny stad gjorde att de kom varandra mycket närmare!
 
 
Redan första (!) veckan hade de inbrott. Hade tjuven missat att det hade flyttat in nya människor?
Det tjuven med sig var en gammal lampa då Kayin tyvärr inte var tillräckligt stark för att lyckas ta ner en ondskefull liten tjej. 
 
 
Kayin skulle vara snäll och laga maten vilket slutade i katastrof...
Och hämtmat många dagar i veckan. 

Charlie & Kayin

Publicerat den
I kategori Charlie & Kayin
 
När de efter några timmar kom fram till den nya staden och deras hus började de packa upp den lilla packningen de hade haft med sig. Sedan kände Charlie att hon verkligen behövde berätta för Kayin hur tacksam hon var.
 
- Du Kayin, du vet väl att jag verkligen är tacksam för att du gör det här mig? Jag trodde verkligen du skojade när du berättade på sjukhuset att vi skulle åka. 
- Charlie, det är en självklarhet för mig. Jag orkade inte se dig lida mer. Jag var och är så arg på dina föräldrar och hur jag kunde tillåta det de gjorde. 
- Jag vet verkligen inte hur jag ska kunna tacka dig nog Kayin. Det här är verkligen så mycket. Du lämnade ju allt för min skull. Jag kommer aldrig kunna göra något i gengäld. 
- Tro mig Charlie, att du bara är du det är nog för mig. Att jag vet att du är säker och mår bra. 
 
 
Resten av dagen spenderade de på stranden.
Charlie var så lycklig. 

Charlie & Kayin Prolog

Publicerat den
I kategori Charlie & Kayin
Charlie och Kayin har känt varandra nästan hela livet.Kayin har alltid  varit den som stöttade Charlie och stått upp för henne.Charlie kom från hemska hemförhållanden, även fast Charlie aldrig sa något så förstod Kayin vad som hände. Han frågade aldrig, dömde aldrig. Han fanns bara där och höll hennes hand när slagen från hennes föräldrar kom. 

När det en dag gick så långt att Charlie fick ligga på sjukhus i två veckor pågrund utav allvarliga skador från slagen hennes pappa så orkade Kayin inte vara tyst längre.Fortsätte det såhär så skulle det snart leda till Charlies död. När dom var ensamma på sjukhuset så bestämde Kayin att dom skulle flytta till en helt ny stad och börja om, bara dom två. 

För Charlie var det enbart önsketänkade, tänk att få slippa allt och att få vara fri. Tankarna om att få slippa sina föräldrar var det som gjorde att hon orkade sig igenom de två hemska veckorna på sjukhuset, bara tanken av att få leva ett normalt liv gav henne styrka. När det var dax att få åka hem stod Kayin utanför sjukhuset och väntade med resväskor och ett leende.

''Han menade allvar, jag ska verkligen slippa det här helvetet.'' Jag gav ifrån mig ett glädjetjut och sprang in i Kayins trygga öppna armar. Tårarna rann, det här var den lyckligaste stunden i mitt liv. 
Kayin förklarade hur han hade lyckats fått ihop en liten summa pengar och kommit i kontakt med en gammal dam som hyrde ut sitt hus. När han visade bilden på huset så sprutade tårarna.

Jag ska härifrån.

Peppar peppar

Publicerat den
I kategori OF Off topic
Idag fyller jag 18 år!! Så sjukt, känner mig fortfarande som jag är 10. Även fast jag inte beter mig som en 10 åring, haha!
Jag tror även att simset faktiskt har blivit lite mindre buggigt. Jag startade simset igår och skapade en till sim till Myla som jag döpte om till Charlie. Men jag tröttnade rätt fort eftersom jag fuskade fram hus och pengar i början. Så ska göra om allt och börja med en berättelse, ingen idé att tvinga fram något känner jag. En av bilderna jag tog igår, Charlie kommer nog få vara den jag startar med och sedan skapar jag nog en ännu ny kille. Vet inte riktigt om jag gillar honom som blond och om jag ska ha en mörkhyad istället? Som jag tänkte mig först, finns det något charmigare än mörkhyade med orange hår?? 


Ögonen ville inte ladda så han ska inte se ut som en demon egentligen hahah!

Ser ljust ut....

Publicerat den
I kategori Kreativt
än så länge iallafall!! =) Har skapat en sim, som är namnlös och ska testspela lite snabbt med henne. Tänkte ha henne till min nya berättelse/legacy här på bloggen men gillar henne inte direkt så jag tror att jag snabbt kommer tröttna på tösa =)
 
Har suttit i några timmar och laddat hem nya saker, men orkar inte ladda hem mer just nu. Så några saker fattas som jag inte har tänkt på, så bilderna har en vanlig vägg som bakgrund istället.
 
Fem sekunder efter jag lägger upp det här inlägget, vad händer? Sims slutar fungera. Tack sims TACK.
Nu säger jag godnatt och är lite småsur. 
 

Avinstallera sims

Publicerat den
I kategori OF Off topic
Tänker försöka med något nytt för att få mitt sims att fungera, något som jag inte alls vill göra. Men det är det sista jag kan tänka mig ska fungera. Även fast det inte funkar för de flesta så tänker jag tänker avinstallera alla spelen OCH ta bort all CC! Ladda ner allt på NYTT, alla kläder, hår och sliders och mods osvosv. Tänker försöka att inte installera alla expansionen tråkigt nog och se om det hjälper då! Det är så tråkigt när jag en en BRA dator som ska klara sims gott och väl, men ändå ska sk**ten (hehe) inte fungera. Vi får se hur det går och ifall det funkar tills ni ser nästa blogginlägg ifrån mig.
 
Det här kommer nog ta ett tag. Men nu är jag ledig i en vecka, MEN jag fyller 18 år på måndag och jag försöker plugga till körkortet så det måste finnas tid till det också. Innan dess får ni stå ut med att bloggen är väldigt tråkig och bildlös och allt som den saknar nu.

Ny sim: Myla

Publicerat den
I kategori Kreativt
 
 
Igår satt och och skapade en ny sim, som jag idag ändrade en hel del saker på då jag inte blev helt nöjd med första versionen av henne. Jag försöker mig på lite andra stilar på simmarna och försöker lära mig att göra mer unika ansikten. Jag vet inte riktigt, men det är något med henne som jag gillar. Kanske det här blir simmen jag använder i min nya historia? Vad tror ni? 
 
Är inte riktigt på vad hon ska heta heller. Först hade jag Natayla, sen blev det Myla. Men funderar på Charlie. 

; Valet och kvalet.

Publicerat den
I kategori OF Off topic
Ska jag vara ärlig så har Ritkher hushållet gjort att jag tappat lusten att spela helt. Familjen fick jätte mycket buggar och fel. Hur mycket jag än försökte att fixa det så blev det inte bättre.
Jag undrar om det finns några som läser Ritkher? För just nu så kvittar det för MIG om jag forstätter den berättelsen. Den kommer ligga kvar under ''PGC Gen 1''. Kanske tar jag upp familjen i framtiden, vem vet?
 
Jag tycker att simmen jag har i min header är råsnygg och är riktigt taggad på att skapa en berättelse med henne. 
Men jag vet inte om jag borde göra en ny sim som jag gör för en berättelse och verkligen lägger ner mig i den. 
Simmen i headen är gjord för just, headern. 
 
Hur ska jag göra?
  
 

Farm fresh folk set

Publicerat den
I kategori OF Off topic
Ett set jag faktiskt sett fram emot lite. Jag har velat haft lite mer djur i spelet. 
Jag utbildar mig ju faktiskt till djurskötare inom lantbruk, och kommer därför förhoppningsvis jobba med att sköta kor eller helst som jag vill grisar! Så jag är verkligen sugen på att köpa det här setet. Har 1000 simpoints, synd att det saknas 200! =( Dock är det synd att kossorna ser ut som en liten klump nästan haha, ganska grovt fula är dom.
 

; ÄNTLIGEN!

Publicerat den
I kategori Kreativt
TRYCK F5 OM NI INTE SER DEN NYA DESINGEN
 
Som jag slitit och strulat med den här desingen. Jag ville egentligen ha den lite anorlunda, men så här blev den i slutändan iallafall. Även fast det inte är en avancerad design, blev den det i själva skapandet. Allt som kunde gå fel, gick fel =)
 
Saker som kommer ändras inom rimlig tid:
 
▲ Alla simsbloggs länkar kommer tillbaka så snart jag kan få ihop det. Kommentera gärna om jag skulle glömma       nån eller ifall ni kanske vill bli länkade och göra ett länkbyte.
 
▲ Lite små justeringar är fortfarande kvar att fixa och som kommer upptäckas senare. 
 
▲ I menyn ''om bloggen'' bilden kommer att uppdateras med en ny bild, som har bättre kvalite. Blev fel där, insåg jag efter jag var klar. 
 
▲ Bakgrunden kommer förhoppningsvis bli lite roligare, när jag hittar den perfekta. 
 
▲ De gamla bilderna kommer vara för små för den här desingen. Jag kommer inte fixa de gamla så de passar den nya desingen. Men de nya bilderna kommer passa. 
 
 
Säg JÄTTE gärna till hur det ser ut för er på eran dator, är något fel eller ser något konstigt ut? Snälla säg till då, det skulle vara super gulligt av er! Jag sitter nämligen på en ganska stor skärm och det kan då se jätte konstigt ut på en liten mini dator och ja, det kan vara väldigt olika. 
 
Såhär ska den se ut: