Just nu

Publicerat den
I kategori Kreativt
Uppdateringen har varit lite halvkass. Jag har jobbade ena helgen i lagårn och mjölkade och då stannade jag kvar på skolan i två veckor. Sen jobbade jag hela förra helgen i svinhuset, så har haft noll tid att spela sims när jag väl varit hemma. Jag hade gjort två simmar och ena av dem älskade jag, urgullig blev hon men såklart krascha spelet när jag skulle börja ta kort på dom. Så uppdateringen kommer vara still till nästa helg om inte jag kommer på något intressant. Har bara tagit några kort med Charlie & Kayin då jag tröttna eftersom inget ville funka och ladda. Vi får se när jag är tillbaka på riktigt! 
 
Här får ni en bild på hur Charlies och Kayin hus ser ut än så länge, ska försöka fixa trädgården mer men hade ingen inpsiration när jag gjorde den sist.Och så ska det såklart mer fönster osv.
Vet inte heller vad som har hänt med min kvalite på bilderna? Jätte suddigt på sista tiden ju?
 
 
 
 
 
Kram på er! 
 
 

Ny sim

Publicerat den
I kategori Kreativt
Försökte mig på att göra simmar förut för hade verkligen inspiration. 
Dock kraschade spelet (nähä) när jag gjorde en anna sim som skulle bli hennes kille. 
Sen var Emelie för lat att skapa killen igen så det blev bara tjejen i en helt annan version, så det är egentligen inte samma sim för fem öre. 
 
Vet inte riktigt om jag tycker om henne än, jag kan inte riktigt placera fingret på vad det är men antingen är det något jag gillar eller så nä.. Hon är ett mysterium och namnlös, haha...
 
Vad tycker ni?
 
------
Förresten vill jag verkligen spela med Charlie och Kayin, deras hus är iprincip färdigt. MEN alla andra tomter är blåa och ja, lusten är noll.

VS PINK Inspired pack

Publicerat den
I kategori TS3 Downloads & Tips
Hej! Det var någon som undrade för ett bra tag sen vart Charlies underkläder kom ifrån och jag hittade den ju inte då, men nu hittade jag dem av en slump!
 
 
 
Här hittar du setet!

Husbygge

Publicerat den
I kategori Kreativt
Håller på att bygga på ett nytt hus till Charlie och Kayin.. Var verkligen tråkigt med deras lilla skokartong de bodde i förut. Så nu när jag ska upp tidigt imorgon sitter jag och bygger på deras hus! Nu när jag äntligen fått tillbaka simslusten ska jag åka bort tills på lördag och sedan är lovet slut! :( Men här är en bild på köket som jag enbart har hunnit gjort än.. Bara det tog mig en timme, jag är så jäkla kräsen och det tar en sån jäkla tid att inreda! 
Skulle ni vilja se hela huset när det är klart?
 
Behöver eran hjälp.. Är det för mycket turkost?
 
 
 
 

Charlie & Kayin; Picnickromans

Publicerat den
I kategori Charlie & Kayin
Charlie och Kayin betstämde att nästa dag när det var slappardagen skulle de gå till en fin park i utkanten av staden och ha picnick! Sagt och gjort de gjorde en massa mat som de kunde ha med sig. 
När de väl kom fram till parken så kom Kaiyn väldigt nära Charlie, han såg in i hennes ögon och Charlie ville sjunka genom marken! Hela hon darrade och vilka fjärilar i magen!
 
 
Utan att säga ett ord drog Kayin Charlie närmare sig och kysste henne!!
Charlie blev närmare bestämt chockad! Hon hade ju känslor för honom, men inte trodde hon alls att han hade det han också!
 
 
Sen stod de och kollade in i varandas ögon och höll händerna.
 
 
Det blev inte mycket ätande för deras del... 
 
 
Tillslut somnade de helt utmattade på filten och vaknade inte förrens nästa morgon.