; Vad vill ni läsa i bloggen?

Publicerat den
I Kategori:OF Off topic
Hej på er. 
 
Jag ber om ursäkt för att uppdateringen är väldigt dålig. Jag har jätte mycket sims lust osv, men mitt sims vill inte vara kompis med mig. Jag har drabbats av felkod 12 och '' The sims 3 har slutat fungera''. Det är alltså helt omöjligt att spela. Jag är jätte ledsen och vet inte hur länge det här kommer att hålla i tyvärr.
 
Jag hoppas verkligen att detta fixas i nästa patch. Men jag hoppades ju att '' The sims 3 har slutat fungera'' skulle fixas med denna patchen, men mitt spel blev bara ännu mer ospelbart.
 
Jag ber igen om ursäkt. Det är svårt att få något material att skriva med/om när spelet är ospelbart och inte fungerar för fem öre. 
 
Finns det någon som vet ett tips, eller har en lösning på problemet får ni jätte gärna kommentera och hjälpa mig. 
 
Jag hoppas ni finns kvar tills allt detta är löst och att ni är lika glada då!
 
Om ni har något tips om vad jag kan blogga om, undrar ni över något eller vill ni ha någon speciell nedladning? - Kommentera så ska jag göra mitt bästa!
 
Tack och förlåt! 
 
 


Postat av: SimsLinda

du vet när du vann på spacesims tävling? Var din sån dära bidrags bild gammal? och hur mkt?

Svar: Hej, nej bilden va inte direkt gammal. Hurså? =)
emelze.blogg.se

2013-07-17 @ 10:03:59
http://simslinda.blogg.se
Postat av: Savannah

Hej! Spelar du på mac? Hade också hela tiden problem med olika felkoder samt "exception raised". Det som hjälpte mig med felkoderna var att använda en autosave mod som fick spara spelet automatiskt var 10:de minut på olika kopior, för isåfall kunde jag alltid använda en gammal spelomgång utan att förlora för mycket. En annan sak du kan göra är att stänga av spelet så fort du får spelkod fel utan att spara, och sen gå till din "Saves" mapp i Dina dokument och deletea sparmappen som du har problem med och sedan ändra namn på sparmappen som det står .backup på till .sims! Förlåt jag är väldigt dålig på att förklara! Hur som helst, detta är ju inte hållbara lösningar så om du nu spelar på mac är det bästa du kan göra att köra bootcamp då det blir mycket mindre krångel, och ifall felkod kommer upp igen ändrar du namn på spelmapparna igen! :)

Svar: Hej! Jag spelar på en PC så ingen mac inte! Okej, det där med autosavemoden verkar ju bra! Dock vet jag inte om jag hinner spela så långt innan allt stängs av :/ Men jag ska absolut testa! Men blir det inte väldigt många mappar i ''saves'' då? Jaha, jag brukar alltid bara radera mappen som det står .bad bakom men ska testa .backup också! Bootcamp vad är det för något, det går inte att göra på en PC va? Tack så jätte mycket för hjälpen, jag ska testa dem nu och se om det hjälper!! =)
emelze.blogg.se

2013-07-18 @ 12:59:46
http://the-last-enemy.tumblr.com
Postat av: simslinda

rensa skreenchotsmappen/flytta ut screenshots mappen! Har du uppdaterat dina mods?
prova att avinstallera din senaste exp, kolla om spelet fungerar! Om inte, fortsätt att avinstallera dem senaste exp, och varje gång du installerar en 1 exp ska du starta sims och kolla om det fungerar! För att varje exp blir mer krävande för datorn som semesterparadis! Har inte den ens installerad!

Svar: Jag har testat att rensa screenshot mappen. Är inte många i den heller. Det funkar tyvärr inte att avinstallera spelen för att se om det hjälper! Det är nämligen så att spelet funkade fint med de expansion jag hade ( Har bara universitetsliv nytt) och det var efter en patch som dessa problemen började komma. Min dator ska nämligen klara TS3 gott och VÄL :( Men tack för hjälpen!! =)
emelze.blogg.se

2013-07-21 @ 12:24:00
Postat av: Kaka - SIMSING.BLOGG.SE

Har det ordnat sig ännu?
Jag själv har aldrig med om något sådant, det har åtminstione aldrig upprepet sig. Ett tips är att alltid göra det här: http://simsing.blogg.se/2013/february/rensa-din-cache.html :)

Svar: Nej, det har tyvärr inte gjort det! Jag försöker för fullt med att fixa. Kollade in ditt inlägg, jag kan säga att det brast lite i mig när jag hörde Quxxns röst! Det var jag inte beredd på, hehe. Men jag ska ta och testa det efter jag kommer hem ifrån frykdalsdanden. Tack för tipset!! =)
emelze.blogg.se

2013-07-23 @ 22:47:48
http://simsing.blogg.se/
Postat av: Savannah

Hej igen! Jag kom på en annan sak som du kanske kan testa som funkade För mig när jag fick samma problem igår! Felkod orsakas ju av att datorn har för lite minne, men detta tyckte jag var lite skumt då jag har 16 gb, sen läste jag vidare lite och såg att Windows endast använder sig av max 3gb, därav felkoder. Det som funkade för mig var att ladda ner ett program som tog bort denna spärr och låter dig köra på full kapacitet om du nu har mer än 3gb minne, så testa det! :)

Svar: Hej! VA?! Skojar du? Vad är det för galenskaper av windows haha. Vad var det för program? =)
emelze.blogg.se

2013-07-24 @ 11:37:39
Postat av: Maja Winterburg

Hej! Har du några tips på säkra nedladdningar av hår, smink och kläder o.s.v? För förr (innan jag fick göra om windows 2 gånger) så laddade jag ner från exchange och det blev massor av konstigt hela tiden :/ (du fattar säkert vad jag menar) Är det säkert på de sidorna som de flesta visar saker ifrån?

Kram Maja

Svar: Hej. Ja de flesta sidor är säkra, de flesta är ju ute efter att hjälpa andra och dela med sig av sin kreativitet. Men det finns ju också andra som kan ta andras skapelser och lägga in virus. Det bästa är att alltid virussöka det man laddar hem. Jag kan erkänna att jag aldrig har gjort det, men jag har inte fått virus förut! Jag kan göra ett inlägg om mina favoritsidor senare om du vill. Först måste min feber gå ner dock =)
emelze.blogg.se

2013-07-26 @ 23:36:14
http://www.winterburg.blogg.se
Postat av: Savannah

Hej igen (haha nu känner jag mig väldigt jobbig) Jag länkar en sida som berättar hur man går förbi spärren, och medans jag ändå skriver kom jag på att du kan inaktivera minnena i spelet om du inte redan gjort det för att minska antalet gånger felkod inträffar! Förlåt, jag känner mig som värsta stalkern här haha :)

Svar: Hej! Nej du ska absolut inte känna dig jobbig, jag är jätte tacksam för att du försöker hjälpa! Det är verkligen jätte snällt =) Jag tror jag har avaktiverat minnena, men det sparas fortfarande några av de största. Tänkte ladda hem en mod för att få bort alla, men den va inte uppdaterad. Vart länkar du sidan? =)
emelze.blogg.se

2013-07-29 @ 21:22:29
Postat av: Savannah

Åh det viktigaste och jag glömde det haha: http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=112556

Svar: Haha, det är lungt! Tack =) Nu ska jag se om jag förstår hur man gör också =)
emelze.blogg.se

2013-07-30 @ 13:32:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: