Gen 1 Kapitel 21: Åren går fort.

Publicerat den
I Kategori:PGC Gen 1
Nu var Terri ledig i tre dagar över helgen, och hon hade slappar dagen. Under dessa dagar ville hon vara så mycket med sina barn som det gick. De hade ofta filmkväller och myste tillsammans.
 
Ezra kände fortfarande att han inte riktigt passade in och det kröp i hans kläder, han ville till hans koja!
 
 
Mitt i filmen smet Hannah ut, inget vet vart hon gick. Terri blev orolig när hon varit borta i över en timme. 
Hannah började göra allt mer konstiga saker och försvann mer och mer. 
 
 
Nu när Terri var ledig tvättade hon första tvätten i det nya huset. Vilken underbar känsla att få hänga ut kläderna på tork utomhus!
 
 
Annars var allt som vanligt hemma hos familjen Ritkher, Heather kämpade på med skolan mestadels av hennes lediga tid. Hon hade tagit många extra kurser och började faktiskt få det lite kämpigt.
 
 
Något som var annorlunda var att man ibland kunde se ett leende på Ezras läppar, men det var han var ensam och ingen var i närheten. Det var då han trivdes som bäst.
 
 
Terri började få allt mer tid att göra familjemåltider så hela familjen samlades och åt tillsammans. 
Terri tyckte att det var avslappande att laga mat och baka. Barnen brukade lämna henne ifrån då och inte komma i närheten för att slippa hjälpa till.
 
 
Åldern börjar sätta sina spår hos Terri, snart är det dax för pension. Terri blir väldigt deprimerad av bara tanken.
 
 
Lilla Sintie hade hittat en ny hobby, gräva en massa hål i trädgården. Terri uppskattade inte alls det. ''Men vad gör man? Hon är såå söt '' Tänkte Terri när hon såg Sintie genom köksfönstret.
 
 
Det kom ofta konstiga ljud och ljus ifrån trädkojan när Ezra var där inne. 
Terri vågade eller ville inte fråga vad han hållde på med. Han trivdes ju där inne, då är det ju inte värt att jag stör.
 
 
Det var dax för festival i stadsparken. Familjen var taggade hela dagen på att få åka ner dit och se fyverkerier och dansa och äta korv tills de spydde. Dock började det spöregnade och åskade det när de kom fram så ingen var kvar i parken. 
 
Med ledsna barn tog Terri familjen istället på bio!
 
 
Nästa dag var det Ezras födelsedag, det var dax för honom att bli tonåring. Terri väkte de andra barnen och gick sedan in och sjöng för Ezra i hans rum. Sedan gick de tillsammans ut i köket så han kunde blåsa ut ljusen i tårtan. Ezra tyckte verkligen det var jobbigt att han hade all uppmärksamhet!
 
 
------------------
 
Här kraschade hela spelet och jag kunde inte spela längre hur jag än gjorde. Förste ta kort på Ezra som tonåring, men spelet krascade hela tiden. Kanske struntar i ''official-bilder'' på honom. Får se imorgon om det funkar utan det. Iallafall kan jag lova att han blev döööööööösnygg!!! Jisses, vill att han vill vara arvingen, dumma Ezra att ha brunt hår!
 
Tänkte också ha detta inlägget myycket längre eftersom jag inte uppdaterat på ett tag, men simset ville inte mer tyvärr. 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: