snabb uppdatering

Publicerat den
I kategori OF Off topic
Hej. Jag kommer inte kunna uppdatera bloggen på ett tag, jag är på praktik och har varken dator eller täckning på telefonen. Just nu har lyckats fått täckning och Internet på telefonen! Tänkte bara uppdatera er snabbt om det!

Just det anledningen till att bloggen har standard tema är att jag råkade dumma mig och började designa på fel blogg. Men när jag är tillbaka har bloggen nytt utseende också. Kram på er!

Skolstart och tomt

Publicerat den
I kategori OF Off topic
Hej! Nu åker jag iväg till skolan och praktik. För er som läst förut vet att jag bor på skolan och har då svårt att göra kapitel. Jag startade simset och var precis klar med min sim jag tänkte skulle vara med i min nya header så stängs det av, så hann heller inte spela något med Dash tyvärr. Gud va jobbigt detta blev nu, för jag måste åka nu ungefär och detta var vad jag hade tänkt pyssla med borta på skolan så att ni skulle få något att läsa iallafall. Även den som plannerar är inte den bästa på att hålla saker!=(

Förlåt

Publicerat den
I kategori Allmänt
Hej. Jag har tagit en medveten liten bloggpaus. Jag har slitit med en simsvideo i några dagar, den blev klar för två dagar sedan. Men jag har inte ORKAT bloggat. Jag vet inte, har inte hittat orken att logga in på bloggen och skriva något. Men förlåt, och snart kommer det komma uppdateringar som vanligt. Dock ska jag bort på praktik IGEN i nästan fem veckor och kommer då inte kunna spela något. Men ska försöka spela och göra inlägg som är tidsinstälda, iallafall en/ett par kapitel i veckan. 
 
Hoppas ni stannar kvar och fortsätter läsa. Jag uppskattar er och era kommenterer jätte mycket. Det har varit mycket senaste tiden och tyvärr har bloggen fått lida =(
 
Här kommer iallafall sims videon. 
 
 

Nytt projekt

Publicerat den
I kategori Kreativt
Har länge velat göra en ny video i TS3. Idag tog jag äntligen tag i saken. Har filmat lite smått och har inte filmat hälften än, och det tar tagit mig lite över 7 timmar! Sjukt, jag förstår inte vart tiden tar vägen och varför jag är så seg haha! Men den kommer vara helt annorlunda mot min förra video, har tagit åt mig av kritiken och ja, jag hoppas det blir bättre den här gången. Har en vision i huvudet som jag hoppas blir lika fin i verkligheten. 
 
Jag lovar att nästa Rikther del kommer snart! Blev så peppad på att göra musikvideo nu så jag kände att det blev min första prio!! =D
 
Förresten vet ni någon LUGN låt med enbart piano eller gitarr? Hittar bara en massa som poff så är det massa trummor och jättelivat. 
 
Här har ni en tjuvtitt huvudpersonerna i videon! Så söta! =)
 
 

Tips på nedladdningssidor

Publicerat den
I kategori TS3 Downloads & Tips
Hej, det var någon för ett tag sen som undra vart jag brukar ladda ner saker. Förlåt att jag är sen med att lägga upp det här inlägget, har varit bortrest och sen varit väldigt sjuk ett bra tag. Men nu tänkte jag lista de sidor jag oftast kollar först! 
 
TSR - Här finns allt möjligt, både gratis och sånt som kostar. Det kräver också inloggning.
asgemsims - En en tjej som har en blogg som lägger upp väldigt fina poser mm. Dock uppdaterar hon inte så ofta.
SimMist - En blogg, Hon har väääldigt mycket fina saker. 
Xm Sims - Här finns det väldigt många fina frisyrer.
Peggyzone - Den här sidan kan vara lite knepig ibland, men gud va fina saker de har!
Raonsims - Också väldigt fina och välgjorda saker.
Anubis - Fint & välgjorda kläder
 
Sen så söker jag oftast efter vad jag vill på tumblr, det finns otroligt många duktiga där inne. Men där brukar jag inte ha någon speciell som jag besöker ofta. Jag följer dock en hel del. Som sagt jag skulle kunna göra den här listan superlång. Och ska jag vara ärlig så hittar jag nya sidor med fint varje dag. Letar alltid efter något nytt och nya sidor! 
 
 

Kanske en lösning?

Publicerat den
I kategori OF Off topic
Hej bästa läsare. Jag kanske har en lösning på mitt problem, eller vi får se. Jag funderar på att skippa resten av uppväxten tills Dash blir ungdom, tänkte göra honom på ''nytt'' i en egen ny familj. Därför kommer tyvärr inte Terri och resten av syskonen vara en del av berätelsen något mer, tyvärr. Men kanske jag slipper allt krångel då. 
Jag känner att det är tråkigt och inte något jag VILL göra, men jag måste om jag vill ha kvar familjen Ritkher. 
Jag kan inte spela mer än 5 minuter åt gången och det är därför de senaste kapiteln har varit så tråkiga och ''fattiga''.
 
Vad säger ni om det? Låter det bra?

Gen 1 Kapitel 21: Åren går fort.

Publicerat den
I kategori PGC Gen 1
Nu var Terri ledig i tre dagar över helgen, och hon hade slappar dagen. Under dessa dagar ville hon vara så mycket med sina barn som det gick. De hade ofta filmkväller och myste tillsammans.
 
Ezra kände fortfarande att han inte riktigt passade in och det kröp i hans kläder, han ville till hans koja!
 
 
Mitt i filmen smet Hannah ut, inget vet vart hon gick. Terri blev orolig när hon varit borta i över en timme. 
Hannah började göra allt mer konstiga saker och försvann mer och mer. 
 
 
Nu när Terri var ledig tvättade hon första tvätten i det nya huset. Vilken underbar känsla att få hänga ut kläderna på tork utomhus!
 
 
Annars var allt som vanligt hemma hos familjen Ritkher, Heather kämpade på med skolan mestadels av hennes lediga tid. Hon hade tagit många extra kurser och började faktiskt få det lite kämpigt.
 
 
Något som var annorlunda var att man ibland kunde se ett leende på Ezras läppar, men det var han var ensam och ingen var i närheten. Det var då han trivdes som bäst.
 
 
Terri började få allt mer tid att göra familjemåltider så hela familjen samlades och åt tillsammans. 
Terri tyckte att det var avslappande att laga mat och baka. Barnen brukade lämna henne ifrån då och inte komma i närheten för att slippa hjälpa till.
 
 
Åldern börjar sätta sina spår hos Terri, snart är det dax för pension. Terri blir väldigt deprimerad av bara tanken.
 
 
Lilla Sintie hade hittat en ny hobby, gräva en massa hål i trädgården. Terri uppskattade inte alls det. ''Men vad gör man? Hon är såå söt '' Tänkte Terri när hon såg Sintie genom köksfönstret.
 
 
Det kom ofta konstiga ljud och ljus ifrån trädkojan när Ezra var där inne. 
Terri vågade eller ville inte fråga vad han hållde på med. Han trivdes ju där inne, då är det ju inte värt att jag stör.
 
 
Det var dax för festival i stadsparken. Familjen var taggade hela dagen på att få åka ner dit och se fyverkerier och dansa och äta korv tills de spydde. Dock började det spöregnade och åskade det när de kom fram så ingen var kvar i parken. 
 
Med ledsna barn tog Terri familjen istället på bio!
 
 
Nästa dag var det Ezras födelsedag, det var dax för honom att bli tonåring. Terri väkte de andra barnen och gick sedan in och sjöng för Ezra i hans rum. Sedan gick de tillsammans ut i köket så han kunde blåsa ut ljusen i tårtan. Ezra tyckte verkligen det var jobbigt att han hade all uppmärksamhet!
 
 
------------------
 
Här kraschade hela spelet och jag kunde inte spela längre hur jag än gjorde. Förste ta kort på Ezra som tonåring, men spelet krascade hela tiden. Kanske struntar i ''official-bilder'' på honom. Får se imorgon om det funkar utan det. Iallafall kan jag lova att han blev döööööööösnygg!!! Jisses, vill att han vill vara arvingen, dumma Ezra att ha brunt hår!
 
Tänkte också ha detta inlägget myycket längre eftersom jag inte uppdaterat på ett tag, men simset ville inte mer tyvärr.